HUNDVÄNLIGT

Hundvänligt är en app som är gjort för hundägare för att förenkla vardagen. Man kan utforska vilka ställen som tillåter hundar. Man kan spara sina favoriter, söka på hundvänliga ställen med sökfilter, sortera hundvänliga ställen på avstånd eller i bokstavsordning, sortera sina favoriter på när du lagt till dom, avstånd eller i bokstavsordning, få tillgång till kontaktuppgifter så som telefonnummer, mail och hemsida, navigera till hundvänliga ställen, ta reda på vilket hundvänligt ställe som ligger närmast, betygsätta hundvänligheten, lämna kommentarer om de olika hundvänliga ställena och rekommendera fler hundvänliga ställen som kommer läggas till i appen. Jag som är admin har även gjort en dold funktion som bara är tillgängligt för mig. Här kan jag hantera rekomendationer som kommit in från användarna och välja att neka eller godkänna dom. Jag kan också redigera hundvänliga ställen, deras kontaktuppgifter, öppettider med mera.

TEXT CONVERTER

LISTIG

Listig är en app där du kan skapa och dela listor med andra användare oavsett operativsystem. Alla dina listor är kopplat till ditt konto och du kan välja om du vill ha listorna privata eller publika. Om listan är publik så väljer du vilka konton som ska ha tillgång till listan. Du ser ändringarna live i appen, perfekt att ha som inköpslista i familjen.

SCOREKEEPER

Scorekeeper är en simpel app där du kan hålla koll på poängen för att slippa skriva med papper och penna. Denna appen gjorde jag mestadels för att testa på light mode och dark mode.

INDIKATOR PARKING

Indikator är en parkeringsapp för ett företag i Mölndal.
Målgruppen är de personer som har elbil och jobbar för Indikator.

INDIKATOR PARKING

ÖVRIGT

Jag har gjort många fler appar men det är inte alla som ligger uppe på app store eller Google Play. Här kommer några appar som inte ligger uppe för allmänheten.
Wash me, en app som kollar efter bra lägen att tvätta bilen.

Midsommar, en app som listar snapsvisor med sök-funktionallitet.

ÖVRIGT

Appen Quizable är ett android-projekt som jag gjorde tillsammans med några klasskompisar under min studietid.
Ett quiz där rätt svar är fel svar och man ska svara så fort som möjligt.